Fıstıklı Köyü Pansiyonları

Yalova’nın Fıstıklı köyü tam anlamıyla tatil için harika bir yer. Bu köy uzun zamandan beri muhafazekar aileler başta olmak üzere turizm hizmeti vermektedir. Her geçen gün Fıstıklı köyünde Otel, motel, apart ve pansiyonların sayısı artmaktadır.

Fıstıklı Köyü Pansiyonları

Özellikle bu turizm işletmeleri köyün Yalı olarak tabir edilen sahil bölümündedir. Her geçen gün sayıları artan bu işletmelerin kalite düzeyi de artmaktadır. Bunun için her sezon başında yenilikler boya badana yeni eşyalar alınmaktadır.

Fıstıklı köyünün denizi son derece temizdir. Fıstıklıya gelen aileler de bu durumdan son derece memnundurlar. Ancak özellikle hafta sonları son derece kalabalık olmaktadır. Haftasonu piknik yapmaya gelen ailelerin sayısı o kadar fazladır ki, araçları park edecek bir yer bulmak son derece zorlaşmaktadır.

FISTIKLI KÖYÜ APARTLARI

Fıstıklı köyüne Gemlik tarafından geliyorsanız henüz köye iki kilometre kala sol tarafınızdaki vadide GÜNAY APART ı göreceksiniz. Burası yeni bir işletme. Apart personeli son derece kültürlü ve güler yüzlü hizmet etmektedir. Ayrıca son derece temiz odaları vardır. Oda konforu ve kullanılan eşyalar son derece yeni ve moderndir. Burasının en büyük özelliği ise denize sıfır olması. Çam ve zeytin ağaçları içinde denize bir dakikalık yürüyüş mesafesinde. Sahili burada kalanlar kullanmaktalar. Yaklaşık beşyüz mette uzunluğunda bir sahili var. Hafta sonları bile burası kalabalık olmamakta. Çünkü işletme sahipleri burada günübirlik piknik yapılmasına müsade etmemekteler.

Bu yüzden  GÜNAY APART a gelen misafirler son derece memnun olarak ayrılmaktalar. Zaten google haritaları incelerseniz burası hakkındaki övgüleri görüp bu yazdığımız övgülerden çok daha fazlasını hak ettiğini görmüş olacaksınız.

Fıstıklı köyü pansiyon işletmelerinin sayısı yaklaşık 30 diyebiliriz. Fıstıklı köyü başta zeytin olmak üzere Balıkçılık ve Turizmle geçimini sağlamaktadır. Turizm uzun zamandan beri köylünün yüzünü güldürmektedir. Denize sıfır olan pansiyonlarla birlikte köy içinde de bir kaç konaklama yeri de mevcuttur. Tabi ki buradakilerin fiyatı deniz kenarında faaliyet gösteren işletmelerden daha düşük olarak fiyatlandırılmaktadır. Henüz bir tatil planı yapmamışsanız  Fıstıklı köyü pansiyon ve apartlarını tercih edebilirsiniz. Kesinlikle tabsiye ediyoruz. Fıstıklı köyü sahili de son derece güzel sarı kumlarla kaplı bir özelliğe sahiptir. Miami sahili gibi balıkçı barınağı çevresinde kumluk alanda süper bir plaj.

Tavsiyemizi tekrar edelim. Fıstıklı deneyimini siz de yalayın.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.