YUSUF SURESİ FAZİLETLERİ SIRLARI FAYDALARI DİNLE

HZ YUSUF UN GÖMLEĞİNİ ARAŞTIRDI BİLİM ÖDÜLÜNÜ ALDI – KURAN MUCİZELERİ.
YUSUF SURESİNİ OKUDU SIRRINI ÇÖZDÜ MUCİZEYİ KEŞFETTİ
Mısırlı bir doktor tarafından bulunan ve Kur`an-ı Kerim`den ilham alarak, görmeyi kısmen veya tamamen engelleyen katarakt perdesini ameliyatsız ve bir saat içinde gideren ve insan terinden elde edilen “Kur`an İlacı” adlı bir ilaç, şimdi bir İsviçre firması
Katar`da yayınlanan Ar-Ra-ya Gazetesince 2000 yıllın başlarında dünyaya duyurulan habere göre; Mısırlı Dr. Abdulbasıt Muhammed tarafından insan terindeki terkipten elde edilen ve yüzde 99 başarı sağlayan, üstelik hiçbir yan tesiri bulunmayan ilaç, biri Avrupa diğeri Amerika olmak üzere iki yerden onay aldı.
Söz konusu yeni göz ilacının, sıvı ve göz damlası şeklinde bir İsviçre şirketi tarafından üretime başlandığı ifade etmişti ve bu ilaç şimdi tüm dünyada aranan ve yok satan bir ilaç haline gelmiştir.
YUSUF SURESİ’NDEN İLHAM ALDI
Adı geçen gazetenin o zamanki Haberinde; ilhamını Yusuf Suresi’nden aldığını belirten Dr. Abdulbasıt Muhammed, adına “Kur`an İlacı” dediği ilacın buluşu hakkında şunları söylüyordu:
“bir gün, sabahleyin Yusuf Suresi’ni okuyordum. Aklım 84. ve onu takip eden ayetlere takıldı. Ayette, oğlu Hz. Yusuf`un başına gelenlerden dolayı şiddetli hüzün ve kederle ağlayan Hz. Yakup’un gözlerine akların indiği ve daha sonra, Hz. Yusuf Peygamber`in babası Hz. Yakup’a gönderdiği gömleği, babasının` gözlerine sürmesiyle gözlerinin iyileştiği ve eskisi gibi görmeye başladığı ifade ediliyordu.
Burada düşünmeye başladım. Hz. Yusuf`un gömleğinde ne olabilirdi?
Sonunda gömlekte terden başka bir şeyin bulunmadığı kanaatine vardım.
Düşüncemi ter ve terkibi üzerinde yoğunlaştırmaya başladım. Laboratuar çalışmalarına başladım. Tavşanlar üzerinde deneyler yaptım. Sonuçlar oldukça olumlu çıkıyordu.
Daha sonra gözünde katarakt bulunan 250 gönüllü şahıs üzerinde günde iki defa olmak üzere iki hafta süreyle tedavi uygulamaya başladım ve sonunda yüzde 99`lukbir başarı elde ettim ve buna `işte Kur`an mucizesi` dedim.”
Katarak tedavisinde yüzde yüz olumlu sonuç veren KUR’AN İLACI şu an yok satmaktadır.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.