YA VEDUD DUASI ARAPÇA VE TÜRKÇE Mucizevi Aşk Esması

YA VEDUD DUASI ARAPÇA VE TÜRKÇE Mucizevi Aşk Esması
Ya Vedud Duası Okunuşu
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”

Fetih Suresinin İlginç Havası ve Dileklerin Kabulü
Ya Vedud Duası Türkçe Anlamı
“Ey Vedûd! Ey Vedûd! Ey yüce Arşın Sahibi! Ey kâinatı hiçten ve benzersiz bir şekilde yaratıp bin bir isminin tecellileriyle emsalsiz bir şekilde süsleyen Mübdi’!

Ey varlıkları ölümünden sonra yeniden inşa edip dirilten Muîd! Ey dilediği her şeyi yapan! Arşının rükünlerini dolduran Zâtının nûru hürmetine; yarattığın bütün varlıklara hükmeden kudretin hürmetine ve her şeyi kaplayan rahmetin hürmetine istiyorum. Senden başka hiçbir ilâh yoktur.

Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana yardım et. Ey güç durumda olanlara yardım eden ve ummadıkları yerlerden ihtiyaçlarını ellerine veren Muğîs! Bana yardım et!”

Ya Vedud Duası Fazileti Nelerdir?
Esmaül Hüsna’da bulunan bütün isimlerin zikri ayrı ayrı birçok derde devadır. Bu ism-i şerifi zikretmenin de büyük faydası vardır. Zikir ‘Ya Vedûd Celle Celalühü’ diyerek gerçekleştirilir. El-Vedûd fazileti şu şekildedir:

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.