YENİ YALAN ZAMANLAR KİTAP ÖZETİ

YENİ YALAN ZAMANLAR KİTAP ÖZETİ

YENİ YALAN ZAMANLAR:

İnci Aral’a ait bir romandır. Yeni Yalan Zamanlar, anlamın anlamsızlığa, bütün değerlerin değersizliğe, her türlü çözümün hızla çözümsüzlüğe sürüklendiği bir ortamda, kimliklerini, yaşamı sorgulayarak çevrelerinde olup bitenleri yeniden adlandırmaya çabalayan insanların romanı.

İçinde bulundukları çok yönlü ve şaşırtıcı karmaşanın değişik biçimlerde ve aşırı ölçüde incittiği bu insanlar, aşkın ve sevgisizliğin, inançla inançsızlığın, var olmayı onurla sürdürmekle tükenip gitmenin sınırlarında gidip gelirken kişisel çıkmazlarıyla çakışan toplumsal çalkantı ve sorunlar arasında zaten sınırlı olan seçeneklerini de yitirme noktasına varmışlardır.

‘İnci Aral’ bu yeni romanıyla okurun ilgisini ne denli hak ettiğini kanıtlıyor. Yer yer ironik, yer yer iç burkucu bir şiire yanaşan diliyle ve sağlam gözlemlerle zenginleşmiş coşkulu anlatımıyla unutulmaz roman kişileri yaratıyor. Yapısıyla, kurgusuyla bir polisiye roman kadar sürükleyici, gerçeğe ustaca yedirilmiş fantastik boyutuyla üst düzeyde inandırıcı ve derin sularda seyreden duyarlılığıyla çok etkileyici bir roman, ‘Yeni Yalan Zamanlar’. kitap.antoloji.com

YENİ YALAN ZAMANLAR KİTAP ÖZETİ

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.