Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumlarına göre hayatını şekillendirenlere şaşmamak elde değil. gazete veya çeşitli medya organlarında günlük burçları uydurmakla pardon yazmakla görevli olanlar çok eğleniyorlardır.
Alın size Akrep Burcunun aynı gün içindeki farkı gazetelerde çıkan yorumu. NE ALAKA?

Milliyet Gazetesi
¬ Yurt dışı ile ilgili konularınız öncelik kazanıyor. Özellikle bugün kendinizi yeni bir eğitim programına hazırlamalı, kişisel gelişiminizle ilgili değişimlere ayak uydurmalısınız. Farklı görüşler karşısında ise daha esnek olmanız, ufkunuzu geniş tutmanız gerek. Farklı kişilerin hayatınıza girebileceği bu günlerde daha cesur ve girişken olabileceğiniz konular dikkat çekecektir.

Sabah Gazetesi
¬ Aşkta hırslarınızı bilemek zorundasınız. Yaşadığınız aşklar size son derece normal gelirken, başkalarının dudaklarını uçurtabilecek cinsten olabiliyor. Partilerde karşılaştığınız kişilerden çok çabuk etkilenebilir ve yanlış bir ilişki içinde olabilirsiniz, dikkat edin. Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak.

Turk Nokta Net
¬ Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olabilir. Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Aşk Yaşamı : Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı partnerinizden bekliyorsunuz. Sevgilinizin, bu anlamda birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir. İş Yaşamı : İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınız iş yolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Vatan Gazetesi
¬ Maddi konulara karşı dikkatli yaklaşıyorsunuz. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün içine kapanık bir yapı sergilemekle çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Her şeyi abartıyorsunuz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.