Lost Oyuncularının önceki halleri

Lost Oyuncularının önceki halleri. Dünyanın en meşhur dizisi olan Lost un dizi kahramanları bakın nasıldı.


(John Locke)
57 yaşındaki O’Quinn, dizide, adaya gelince mucizevi şekilde iyileşen yürüme özürlü avcı John Locke’ı canlandırıyor. O’Quinn, 1994’de Star Trek’in bir bölümünde rol almıştı




Matthew Fox (Jack Shephard)
Babasıyla sorunları olan bir cerrah, kazadan kurtulanların önderi, adayı terk eden ve üç yıl sonra geri dönen Jack Shepperd rolünü almadan önce 43 yaşındaki Fox, 90ların TV dizisi Party of Five’ta oynuyordu. Ama üniversite yıllarında aktörün en büyük tutkusu Amerikan futboluydu.



Evangeline Lily (Kate Austen)
Kanadalı oyuncu, üvey babasını öldüren kanun kaçağı Kate Hudson olarak tanındı. Oceanic Flight 815’in yolcuları arasına seçilmeden birkaç yıl önce, Kanada’da bir çöpçatanlık servisinin reklamında rol aldı.




Naveen Andrews (Sayid Jarrah)
Eski işkenceci ve sorgucu Sayid rolüyle oyuncular arasına giren 41 yaşındaki Andrews şöhrete alışık. Londralı oyuncu, BBC’nin Buddha of Suburbia dizisinde Karim Amir olarak başrollerden birinde oynamıştı.





62 yaşındaki Dale, TV izleyicisinin aşina olduğu bir oyuncu. The OC, Ugly Betty ve Entourage gibi dizilerde rol aldı. Ama İngiltere ve Avustralya’daki izleyiciler onu, 1985’ten 1993’e kadar rol aldığı, uzun soluklu Avustralya dizisi The Neighbours’tan hatırlayacaktır.




Henry Ian Cusick (Desmond Hume)
Lost’ta, zaman gezgini olarak rol alan, adadan kaçan fakat bilinmeyen bir şekilde adaya geri getirilen Desmond Hume karakterini canlandırıyor. 43 yaşındaki Cusick, kariyerinin başlarında Taggart dizisinin bir bölümünde oynamıştı.





Jorge Garcia (Hugo ´Hurley´ Reyes)
Onu, şişman, sevimli, nazik piyango talihlisi Hugo ‘Hurley’ Reyes olarak tanıdık. 37 yaşındaki Garcia, LOST’tan önce de başarılı TV dizilerinde rol aldı. En azından Amerika’da başarılı olan dizilerde. Becker dizisinde Ted Danson’la beraber oynadı.




Michael Emerson (Ben Linus)
Diğerleri’nin korkutucu lideri Benjamin Linus rolüyle akıllara kazındı. LOST ekibine katılmadan birkaç yıl önce 45 yaşındaki Michael da rol arkadaşı Evangeline gibi reklamlarda oynuyordu. Bunların arasında Federal Tutukevleri Bürosunun eğitim filmlerinden biri de vardı.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.