emo kızları -emo erkekleri derken türk emoları artıyor







Nereden çıktı bu emoculuk da demeyin. Meğer emo kzı emo erkeği gibi kavramlar da varmıi benim Anadolumda. Yani her fırsatta Ne mutlu Türküm diyene! deyip Türklükle alakası olmayan yozlaşmış kültürel bir yaşamın parıltılarla afişe edilmesi.

Nedir bu Emoculuk?


(Emotional) denilen akım 1970lerde Japonya’dan başlayan bir akımdır ve yalnızca müzikle ve imajla alakalıdır .En bariz özellikleri kocaman kabarık saçlarının olması ve yüzlerinde buruk hüzünlü saf bir aşık bakışı taşıyor olmlarıdır.

Erkeklerin emocu olma sabebini bir emocu sadece kızları kendi cinsel ihtiyaçlarını tatmin ettiği için,onların zayıf kalmış manevi ve psikolojik yanlarını adeta kendi arzularının bir parçası haline getirmek için olduğunu söylüyordu.

Uzun lafı kısası , erkekler kızlarla birlikte olmak için emocu olur diyordu.Kızlar ise daha değişik tabi. Özellikle çirkince olanları kendini bu şekilde farklı göstererek adeta" I dont belong this world " dercesine yani `ben bu dunyaya ait degilim`
demek istiyorlar kendi çaplarında. Diğer bir kısmı ise değişik psikolojik bunalımların onları bu hale getirdikleri söylenir.

Peki şimdi soruyorum.

Bu vatanın istikbalini bu gençler mi kurtaracak dersiniz? Bunu okuyan bir emocu mutlaka olacaktır.

Onlara diyeceğim tek şey YOLUNUZU ŞAŞIRMAYIN
Tags