Armutlu Fıstıklı Köyü Pansiyonları ve Apart Daireleri


Armutlu Fıstıklı Köyü Pansiyonları ve Apart Daireleri hakkında sizlere en iyi pansiyon işletmelerini ve internet sitelerini yazımızda tanıtmaya başlıyoruz. Bilindiği gibi Yalova'nın armutlu İlçesi fıstıklı köyünün tarihçesi Kanuni Sultan süleyman dönemine kadar dayanır. o dönemde yapılan bir nüfüs sayımından da bahsedilir.. köyün geçim kaynağı o dönemde donanma için kürek yapılması idi.
Günmüzde armutlu Fıstıklı Köyü zeytincilik ve Balıkçılıkla geçindiği gibi Fıstıklı diye anlandırılmasının sebebi olan fıstık çamlarıyla da meşhurdur.
Son dönemlerde turizm fıstıklı köyünün bir geçim kaynağı haline gelmiştir. Marmara denizinde İstanbula çok yakın olmasının tüm avantajlarını  her sene bir yenisi açılan pansiyon ve apart dairelerle de kendini göstermektedir.
Fıstıklı köyünde 30 u aşkın pansiyon ve apart daire işletmeciliği hizmet vermektedir. Yaz aylarının çok kısa olması yani 2 gibi bir yaz tatilinde tüm turizm geliri elde edilmeye çalışılmaktadır. Bunun için fıstıklı köyünde özellikle ağustos ayında konaklama ücretleri daha da artış göstermektedir. Bu anlamda ağustos ayında tatil yapmak isteyenler mutlaka rezervasyon yaparak tatil  için gitmeyi planladıkları Fıstıklı pansiyonlarıyla iletişime geçmelerini önermekteyiz.
Fıstıklı köyünde hizmet veren pek çok güzel apart ve pansiyon vadır.

GÜNAY APART
Günay apart fıstıklıya1.5 km gemlik istikametine doğru denize sıfır bir özelliğe sahiptir. 50 dönümlük bir koy içerisinde sadece Günay apart vardır. Günay apart çok yeni bir işletme olmasının yanında son derece güler yüzlü personeli ve çam ve zeytin ağaçlarının içinde olması 400 metrelik bir sahili olması açısından son derece caziptir. Buraya gelenler bir kez daha gelmek istemektedirler. Çünkü aradığınzı sessizlik ise burada sadece günay apartın misafirleri kalmaktadır.
Günay Apart müşteri  memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır. Denize  sıfır konumun yanında apart içindeki eşyalar son derece temiz ve yenidir.
Size 5 yıldızlı bir tatil deneyimi sunma gayreti yaşatmak istemektedir.
Odaları 1+1 şeklinde olup bir odasında çift kişilik karyola diğer odasında açılabilir 2 adet çekyat vardır. Mutfak eşyaları tam ve eksiksiz hem de çok temiz ve güzeldir. 24 saat sıcak su ve tv imkanı vardır.
Sahilde gece yarılarına kadar ışıklar altında çayınızı demleyip güzel bir keyif yapabilirsiniz.  Bu apartın müşterielrden sitediği bazı şeyler vardır. mesela mayo ve bikini ile apart çevresinde dolaşılmaması ve alkol kullanılmaması en bariz istekleri arasındadır.

Tatil anlayışınızda alışkanlıklarınızı değiştiren bir özelliğe sahip olarak hizmet veren bu güzel apartı sizlere tavsiye  ederiz.. On numara 5 yıldız...


BARBAROS PANSYİYON: Köyün yalı dediğimiz bölümünde denize sıfır bir özellikte güzel kumsalıyla sizi buraya cezbeden bir özelliği  vardır. Barbaros pansiyon yine fıstıklı köyünde yıllardan beri hizmet vermektedir. memnun kalacaksınız.

BAYAZ PANSİYON: Denize yürüyüş mesafesiyle 2-3  dakikalık şirin bir özelliğe sahiptir. Yeşillkler arasında  güzel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

KARTAL APART
 

ZÜMRA

GÜNEŞ VE DENİZ

RIHTIM PANSİYON

KARAKAŞ PANSİYON

VAHDET PANSİYON

DOSTLAR PANSİYON

ÇETİN PANSİYON

YALI PANSİYON

REİS PANSİYON

BODENSEE PANSİYON

İNKAYA PANSİYON

DOĞA PANSİYON

ÜLKÜ PANSİYON