E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ giriş

e okul karne notlarını öğrenmek sorun değil. E okul Veli Bilgilendirme sistemine girişte yaşanan sorunlar artık son buldu denebilir. Gerek veliler gerekse öğrenciler istedikleri anda eokul sistemine çok rahat bir şekilde giriş yapabiliyorlar.
E okul veli bilgilendirme sisteminin öğrenciler ve veliler açısından son derece fazla faydası vardır. öğrenciler eokul veli bilgilenmdirme sistemine giriş yaparak devamsızlık durumlarını da e okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaparak öğrenmekteler. işte bu sayede zamandan tasarruf elde dilmiş olmakta.

eokul sistemi ile tüm veliler okula gitmeden oturduklları yerden öğrencilerin devamsızlıklarını öğreniyorlar. Ancak pek çok veli hala eokul sisteminden habersiz. Öğrenciler sürekli her gün belki onlarca kez eokul veli bilgilendirme sistemine giriş yaptıkları halde nedense veliler bundan habersizler.

e okul sistemi bazen arada bir tıkanmakta . bu durumda gerek okul müdürlükleri gerekse okul müdür yardımcıları son derece fazla sıkıntı yaşamaktalar. bu durumun önlenmesi için Milli Eğitim bakanlığı sistemi güçlendirma çalışmaları yapmakta . bu sayede güçlü altyapı imkanları sunulmak istenmekte.

eokul sistemi ile her şey çok daha hızlı olmakta. özellikle eokul lise gençliği arasında çok rağbet edilmekte. liseli gençler eokul sistemine öğretmenden habersiz ders esnasında bile girmekte. cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla eokula cep telefonunudan giriş yapamkta olan eokul lise gençliği notlarına aynı anda bakmakta.

E okul sistemi ile karneler elektronik ortama taşındığı için artık karne heyecanın da bit mitmiş durumda. öğrenciler sözlü ve performans notlarını eokulda görünce itiraz etmek için hemen öğretmenlerinin yanına gitmekteler. bu durum bazı tatsızlıkların yaşanmasına da sebep olmakta.
EOKUL FAYDALIMI?
elbette faydalıdır diyen olduğu gibi e okulun hemen kapanmasını isteyen pek çok öğrenci de mevcut. bu şekilde eokul sistemi eleştirilere sebepl olmakta. eokul sistemine giriş için pek çok kısayol olmakta birlikte siz de aşağıdaki linkten eokula giriş yapabilir karne notlarınızı şimdiden öğrenebilirsiniz.
Yazılılar yaklaşmakta. eokul daha da hareketlenecek gibi. zira her yıl bu dönemde eokul son derece ziyaretçi çekmekte.
E okul veli bilgilendirme sistemini velilere tanıtınız ve veliler mutlaka bu eokul sistemine giriş yaparak öğrencilerin notlarını öğrenmeliler

aşağıdaki bağlantıdan siz de eokul karne notlarınızı öğrenebilirsiniz.




veli

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.