e bordro

e bordro maaş öğrenme sistemi harika bir şekilde çalışmakta. tüm kamu çalışanları e bordro sistemine giriş yaparak maaşlarını e bordro sisteminden ömğrenebiliyorlar. Bilindiği gibi e bordro sistemi maliye Bakanlığı tarafından hayata geçirilmiş başarılı bir sistemdir. Muhasebat Genel Müdürlüğünce işletilen e bordro kbs kişi bordrosu sistemi sayesinde herkes e bordro sistemine giriyor ve sistemden bordrosunu çıkartıyor.

E bordro kefillik Kağıdı

E bordronuza bir an önce ulaştıktan sonra kefillik durumu içn sadece çalışmış olduğunuz kurum ve kuruluşun müdürlüğünden ebordronuzu almanız yeterli işte bu sayede e bordrolar çok rahat bir şekilde çıkmaktalar. E bordro sistemi sayesinde devlet memurları kişi bordrosuna giriş yapıp maaşlarını öğreniyorlar.
Maaş öğrenme için ideal bir sistem olarak devlet memurları sistemi onayladı. sadece internetten çıkarılan bu e bordroları kurum müdürlüklerinize onaylamanız yeterli. İşte bu şekilde e bordro maaşalrınızı online olarak zamanında öğrenme imkanına zaten kavuşmuş olmaktasınız. E bordro kişi bordrosu olarak çalışmış olduğunuz kurum tarafından e bordro kbs sistemine veri girişi yapılmakta. Öncedeb bilgisayar programları sayesinde yapılan bordroların elektronik ortama geçmesi e devlet kapısını daha da güçlendirmekte.
E devlet projesi olarak e bordro ve e okul sisteminin sisteme büyük katkıları vardır. Bu şekilde yapılan çalışmalar pek çok avrupa ülkesinde bile gözüklmemektedir.

E bordro sistemine giriş yapan devlet memurları ve çalışanlar bazen her ayın 15 ine yakın bir tarihte e bordro çıkarmakta zorlanmaktalar. Çok fazla giriş yapıladığı o günlerde sistem biraz sıkıntı yaşatmakta. Ancak yine de sisteme yapılan iyileştirme ler neticesinde başarılı sonuçlar alınmakta. E bordro sisteminin faydalarını bizzat kamu çalışanları ifade etmektedirler. Böylelikle çok daha hızlı çalışna sistemdem maaşlarını öğrenen çalışanlar kısa zamanda istedikleri bilgiye online olarak ulaşmanın keyfini çıkarmaktalar.
Özellikle Meb e bordro ile öğretmeler bordrolarını sistem üzerinden çıkarmaktalar. Siz de ebordronuza ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterli : Göreceksiniz çok basit bir şekilde siz de e bordronuza ulaşmış olacaksınız.

E BORDRO NEDİR?
E bordro tüm kamu çalışanalrını maaşlarını çok rahat bir şekilde online olarak öğrenebildikleri e devlet uygulamasıdır.
Medeni ülkelerde kullanılır.


E BORDRO ÖĞREN
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.