Çocuklarınıza Sünger Bop Seyrettirmeyin



çocuklarınıza Sünger Bop Seyrettirmeyin.Sünger Bop Kare pantalon çizgi filmi çocuklar için tam bir ziyan. Dilerseniz çizgi film karakterlerine şöyle bir göz atalı.
patrıck:Aptal mı aptal ,salak mı salak aynı zamanda tembel ve pislik içinde yaşayan pis olmayı tembelliği ve aptallığı sembolize etmekte olan bir deniz yıldızı.
Squidward: Aksi huysuz aşağılık biri.kimseyi sevmeyen sözde sanatçı ama sanattan anlamayan kıskanç özellikle geçimsiz biri.
Bay Yengeç: İşi gücü para. hayatın anlamı para demek olup başka bir bir şey düşünmeyen ,para kazanmak için her türlü hile hurdayı yapmayı aklına sokmuş aynı zamanda sünger bop gibi salakları düşük ücretle çalıştıran emek düşmanı çıkarcı fırsatçı adi bir karakter.
Plankton: Kötülük deyince akla hemen o gelir. işi gücü herkese zarar vermek. Bay yengeçin restaurantını yerle bir etme ve gizli yengeçburger formülünü ele geçirmek isteyen hırsız. Hırsızlığın ve kötülüğün baş aktörü.

Sünger Bop: Tam bir geri zekalı espri makinası. hayattaki amacı yengeç burger yapmak olup Hamburger piyasasının en önemli fenomeni. Çocuklarda hamburger gibi zararlı yiyeceklerin muhteşem lezzetli olduğuna inandırmak isteyen ,kiminle dost olacağını kestiremeyip dünya bir tarafa spatula bir tarafa diyen Zeka özürlü karakter.
Bikini Kasabası : Başka isim bulamamışlar.Bikini özentisi
Bayan Puff: işini ve özellikle sünger bopu hiç sevmeyen sinsi planlar kuran bir karakter.
Sandy: Karate adı altında şiddet özentisi ve umursamaz biri.

Sünger Bop çigi filmi aynı zamanda çocuklara din kavramında da zararlar yol açmakta. Allah ve Tanrı kelmelerinin geçmediği onun yerine uydurma bir karakteri tanrı kabul ettikleri bir çizgi film. Çİzgi filmde çoğu kez NEPTÜN AŞKINA cümleleri geçmekte. Neptün adındaki karakterin Tanrı olduğu iması yapılmakta..

Siz siz olun sünger bop seyrettirmeyin. caillou ,pepee gibi çizgi filmleri seyrettirin..
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.