29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında kompozisyon örnekleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında kompozisyon örnekleri hakkında sizin istifade etmeniz açısından hazırlanan bir kaç kompozisyon örneğine yine sitemizden ulaşabilirsiniz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili kompozisyonları bakalım beğenecek misiniz?

Bağlantı29 EKİM BAYRAMI

Cumhuriyet halkın kendi kendisini yönetmesi yani idare etmesi olarak tanımlanır. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı tüm yurtta sevgi ile büyük bir heyecanla ve coşkuyla kutlanır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı demek Halkın egemenliği demektir. Hiç bir zümrenin değil halkın hakkının korunmasıdır cumhuriyet.
Cumhuriyettir bizi biz kılan. Bir de kardeşi vardır Demokrasi adında Cumhuriyetin. Birbirlerini tamamlar ve mutluluğa açılan bir penceredir halkın daima. ... Cumhuriyet bayramı sevgidir coşkudur aşktır. Özgürlüğün aşkıdır. Milletin üstünlüğü demokrasinin üstünlüğü halkın üstünlüğü.
Cumhuriyet bir bayramdır. Herkesin tüm vatandaşların. SEvgidir cumhuriyet ,anlayıştır cumhuriyet ,özgürlüktür cumhuriyet. Cumhuriyet bayramı ile coşar tüm kalpler yürekler. Memleketin dört bir tarafında coşku vatdır sevgi vardır her daim .
Cumhuriyet sevilir ve seveni vardır her daim. Cumhuriyet bayramıdır bizi biz kılan ve hatırlamaktır özgür düşnceyi ve bireysel hakları . Sonuna kadar bizimdir cumhuriyet hepimizin.
Cumhuriyeti severiz her zaman .Sever ülkemin insanları cumhuriyeti ve benimsemiştir halkım cumhuriyeti.
Cumhuriyet bayramı bizimdir. Türk insanını n bayramı.Türkiyeyi Türkiye yapan tüm milletin bayramı.
Haydi coşalım tekrar cumhuriyetle. Coşalım tekrar cumhuriyet bayramıyla. Durma sen de coş haydi hep birlikte yine yeniden bilelim erdemini cumhuryet bayramının.


İşte size daha önce hazorlanan başka bir Cumhuriyet bayramı hakkında kompozisyon örneği. Pek kişinin beğenisini kazanan bu cumhuriyet bayramı hakkındaki kompozisyonu istifadenize sunuyoruz.Siz de cumhuriyet bayramıyla ilgili kompozisyon yazmışsanız bize ulaştırınız. Yorum kısmından kompozisyonu gönderiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili kompozisyonlar


29 Ekim Kompozisyon örnekleri


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Anlam ve Önemi

Yorum Gönder

5 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. iğrenç bence şiir gibi bişey olmuş hiç işime yaramadı.İğrenç ötesiiiiiii :)

    YanıtlaSil
  2. berbat bu bildiğimiz şiir

    YanıtlaSil
  3. pek işime yaramaı ama fena değil

    YanıtlaSil
  4. işime yaradı yazdığınız için çok teşekkürler

    YanıtlaSil