blogger içerik çekme botu ,blogger konu çekme botu ,bloggerda otomatik yazı yayınlama

blogger içerik çekme botu ,blogger konu çekme botu ,bloggerda otomatik yazı yayınlama
wp de konu çekme botu var. Yani wordpress sitenize başka bir blogtan istediğiniz kadar konu içerik çekebilirsiniz. Başka bir blogtan otomatik yazı çekme olayı bloggerda var mı? evet var. Herhangi bir blogun veya sitenin ,bu haber sitesinden haber botu gibi konu çekmek veya video sitesinden otomatik video çekmek olsun sonuç değişmez.
İstediğiniz bir siteden siz hiç bir şey yapmadan blogunuza içerik çekebilirsiniz. Tabi ki bu durumda google kopya içeriği hemen farkedecek ve bu olay sizin pek de işinize yaramayacaktır.
İlle de otomatik yazı gönderme ile başkalarının sitesindeki içeriği otomatik olarak sayfanızda yayınlamak isterseniz bunun için öncelikle blogger site sahibi olmanız gerekir.
Ayarlar- E-Posta ve Cep Telefonu sekmesini tıklayınız.

BlogGönder Adresi dene yere mail adresinizi yazınız. E-postayla Kayıt Gönderme Adresi dene yeri doldurunuz. Ardından e posta aboneliğini kullanarak sevdiğiniz bir bloga abone olunuz.
Mail adresine gidin ve E-postayla Kayıt Gönderme Adresi ne postanızı yönlendirin. Hepsi bu kadar.Bloggerdan içerik çekme botu bu şekilde işlemekte

Yorum Gönder

4 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. hocamne diyosun? nasıl yapılıyor biraz ayrıntılı yazabilir misin? hani mail adresine neyi yönlendirecez? sevdiğimiz bloğa e-posta abonesi nasıl olucaz vs. vs. zahmet olmazsa biraz detay girebilir misinz?

    YanıtlaSil
  2. Maybe I`ll be Captain Obvious, but... it's only few days to New Year last, so let's be happy!
    Hoho3ho!)

    YanıtlaSil
  3. o nasıl bir yazı kardeş biraz ayrıntılı yazsaydın keşke hiç kimse bişey anlamadı

    YanıtlaSil
  4. Malesef Google çalıntı içerik sevmiyor, goole sizi gerilere atar ve banlar.

    YanıtlaSil