sözde ermeni soykırımı ve 1915 olaylarının gerçek yüzü


Osmanlı Devleti pek çok milleti ve kültürü bağrında beslemiş ve yüzyıllar boyu bu böyle devam etmiştir.Millet-i Sadıka olarak adlandırılan Ermenilerle de bo dostça ilişkilerimiz devam etmiştir.Ancak Osmanlıyı yok etmek için her tür oyunu oynayan Avrupalıların Ermenileri kışkırtmaları hiç de hoş olmayan acı bir tarihin yaşanmasıyla neticelenmiştir.İşin Tuhaf yanı Şu.Her fırsatta Sözde Ermeni Soykırımının Ülke Parlementolarınca tanınmasını isteyen Ermeni Lobileri hem suçlu hem de güçlü konumda hedeflerine ilerlemekte.Biz ise hala Türk Lobilerinin ne ile uğraştığını merak etmekteyiz

İŞTE GERÇEK SOYKIRIM FOTOĞRAFLARI

Ermeniler 1. Dünya savaşında Müslüman Anadolu halkını böyle katlettiBirileri Ermeni soykırımı olmuştur diyedursun, tarihi belgeler ve fotoğraflar herşeyi açıkça ortaya koyuyor.

16 Şubat 1918′de, Erzincan’ın Vagarir köyünde, Ermeniler tarafından şehit edilen ve bir evin arkasında bulunan şehit edilmiş Türkler.
Kaynak :Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures.

Silvan civarında, Beşnik ermeni köyüne Van ve Tolorya’dan gelip, Doryan Dano ve kardeşlerinin başında bulunduğu Ermeni çeteleri tarafından 11 Haziran 1915 tarihinde Şeytankaya mevkiinde şehit edilen milis subayı Hamid Efendi komutasında bulunan erzak kafilesi, jandarması ve subayları.



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.