yağmurun başkenti londradaydım



Londra tam anlamıyla abartılı bir şehir. Her ne kadar Avrupanın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olsa da reklam olayı bu işte büyük rol oynuyor. Sadece alışveriş yapmak maksdadıyla Londraya gidenleri duyunca hayretler içinde kalıyorum. Türkiye de ne yok da Londra da var? H er şeyin alasını Türkiyede bulmak mümkün öyle ki,ucuza mal ederek. Tekstil ürünleri almak için Avrupanın yolunu tutmak hiç de akıllıca gelmiyor bana. Çünkü her şey çok pahalı İngilterede.

Karnınız acıktı bir yere gidip bir şeyler yemek mi istiyorsunuz? Yandınız. Acaba içinde domuz eti var mı? acaba bu hayvanın eti helal mi diye. Alternatif tabi ki döner. Ancak ona da fazla güvenmeyin . Maliyeti ucuzlatmak için Dönere de domuz eti karıştırıyorlar. Sağlam bir dönerci bulmanız şart. Aksi taktirde aç kaldınız.

Canınız gezmek görmek mi istedi. Ne işişniz var Londra da. Gezilecek yeri çok az. British museum zaten ingiliz uygarlığını değil de ingilizlerin çalma çırpma başarısını sergiliyor. geriye PARLEMANTO BİNASI ve kraliçenin sarayı kalıyor.


Yağmur ,yağmur,yağmur burası hep böyleymiş meğer. Güneşi özleyeceğinizden emin olun...
Değer mi değmez mi derseniz değmez ama görmenizde yarar var Londrayı

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.